Πως θα έρθετε σε εμάς

Πως θα έρθετε σε εμάς

Αν βρισκόμαστε στην παραλία της Σκάλας

Ο Ξενώνας απέχει από το κέντρο της παραλίας της Σκάλας (cafe-snack "Aquarious"), 400 μέτρα (περίπου 8 λεπτά με τα πόδια). Ο δρόμος είναι ισόπεδος, ελαφρώς ανηφορικός και ο επισκέπτης δεν συναντά σκαλάκια μέχρι να φθάσει στον Ξενώνα (κόκκινη διαδρομή).

Αν φτάσουμε στη Σκάλα, με το Ferry boat

Η "Villa of the God" απέχει από την προκυμαία που "πιάνει" το ferry boat που έρχεται από τον Πειραιά, περίπου 600 μέτρα και χρειαζόμαστε περίπου 10 λεπτά περπάτημα για να φτάσουμε από το λιμάνι στον Ξενώνα.

Για να φτάσουμε στη "Villa of the God", όταν βγούμε από το ferry boat, μετά την πλατεϊτσα του λιμανιού, παίρνουμε τον δρόμο αριστερά που περνά ανάμεσα από τα ξενοδοχεία "Μαίρη" και "Σπαστήρας". Ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο, 30 μέτρα μετά το ξενοδοχείο "Βασιλάρας", στη διασταύρωση πηγαίνουμε δεξιά, όπως δείχνει η εστιγμένη γραμμή που βρίσκεται στον παραπάνω χάρτη. Συνεχίζοντας δεξιά, μετά από λίγο χρόνο, ο δρόμος αυτός διασταυρώνεται με τον δρόμο που ανεβαίνει στο Μετόχι. Στη διασταύρωση κάνουμε αριστερά και αμέσως μετά, απέναντι δεξιά μας βλέπουμε τη "Villa of the God" (πράσινη διαδρομή).

Αν φτάσουμε στο Μεγαλοχώρι, με το flying dolphin

Από την προκυμαία των flying dolphins παίρνουμε το λεωφορείο που συνήθως περιμένει τον ερχομό του flying dolphin. Το λεωφορείο μας μεταφέρει από το Μεγαλοχώρι στη Σκάλα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, στη διασταύρωση με τον δρόμο για το Μετόχι, ζητάμε από τον οδηγό να κάνει στάση για να μας κατεβάσει. Ανεβαίνοντας τον δρόμο για το Μετόχι, μετά από περίπου 80 μέτρα συναντάμε δεξιά μας τη "Villa of the God" (μπλε διαδρομή).

Διαφορετικά, από την προκυμαία των Flying dolphin πηγαίνουμε στον Ξενώνα με ένα από τα δύο ταξί που υπάρχουν στο Αγκίστρι. Η απόσταση από τα flying dolphins μέχρι τη "Villa of the God" είναι περίπου 2,5 χιλιόμετρα.