Κοντινές παραλίες

ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Η παραλία των Αγίων Αναργύρων

Η παραλία των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται στην αρχή της Σκάλας, δίπλα στο λιμάνι και μπροστά από την ολόλευκη Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.

Πρόκειται για μια μεγάλη αμμουδερή παραλία, με χρυσή άμμο και πεντακάθαρα αβαθή νερά, που απέχει 40 μέτρα προς τα δεξιά, από τον Ξενώνα.

Είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και τραπεζάκια, όπου μπορείτε με το μπάνιο σας να πιείτε ένα χυμό, καφέ, ποτό ή να φάτε ένα πολύ όμορφο snack.

Συγκεντρώνει πολύ κόσμο και πολλές οικογένειες, αφού η θάλασσα είναι αβαθής και προσφέρεται για παιδιά και ηλικιωμένους.

Απέναντι από την παραλία υπάρχουν γραφικές ταβέρνες για το φαγητό σας.


Η παραλία "Sunrise"

Η παραλία "Sunrise", βοτσαλωτή και κατά τόπους αμμώδης, το πιο "in" στέκι της νεολαίας, βρίσκεται στην έξοδο της Σκάλας και συγκεντρώνει και αυτή πολύ κόσμο.

Βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό, πολυτελές, καλοκαιρινό περιβάλλον, είναι οργανωμένη πολύ όμορφα με ξαπλώστρες, στρώματα, ομπρέλες και τραπεζάκια στην αμμουδιά, πάνω στη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να απολαύσετε φρέσκους φυσικούς φρουτοχυμούς, όλα τα είδη των καφέδων, εξωτικά coctails, ποτά, ούζο, μπύρες, όλα τα είδη κρασιών, θαυμάσια snacks και γευστικότατα επιδόρπια.

Απέναντι από την παραλία υπάρχουν γραφικές ταβέρνες για το φαγητό σας.