Πως θα έρθετε στο Αγκίστρι

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ FLYING DOLPHINS


            

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια δύο εταιρειών, της Hellenic SeaWays και της Aegean Flying Dolphins. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 55 λεπτά και τα Flying Dolphins φτάνουν στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου.

Πρώτος ενδιάμεσος σταθμός του Flying Dolphin είναι η Αίγινα και στη συνέχεια το ταχύπλοο πηγαίνει στο Αγκίστρι.

Έτσι κάποιοι επισκέπτες μπορούν να έρθουν στο Αγκίστρι και από την Αίγινα με το Flying Dolphin που εκτελεί το δρομολόγιο: Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι. Πληροφορίες στα εκδοτήρια εισιτηρίων, στα κιόσκια του λιμανιού της Αίγινας.

Τα δρομολόγια εκτελούν :
1. Hellenic SeaWays: 210-4199000. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
2. Aegean : 210-4221766. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων των Flying Dolphins και για την Hellenic SeaWays και για την Aegean, βρίσκονται στην προβλήτα του Μεγαλοχωρίου.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ FERRY BOAT ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS


erthete

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ferry boats για το Αγκίστρι, τα οποία παίρνουν εκτός από επιβάτες, αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρα & 45 λεπτά και τα Ferry boats φτάνουν στο λιμάνι της Σκάλας.

Πρώτος ενδιάμεσος σταθμός του Ferry boat είναι η Αίγινα και στη συνέχεια το πλοίο πηγαίνει στο Αγκίστρι. Έτσι κάποιοι επισκέπτες μπορούν να έρθουν στο Αγκίστρι και από την Αίγινα με το Ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο: Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι. Πληροφορίες στα εκδοτήρια εισιτηρίων, στα κιόσκια του λιμανιού της Αίγινας.

Τα Δρομολόγια εκτελεί : Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού: 210-4117341/4171190. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων των Ferry Boats της Hellenic Seaways στο Αγκίστρι, βρίσκονται στην προβλήτα της Σκάλας: 22970 - 91171

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ


erthete

Στο Αγκίστρι μπορείτε να φτάσετε καθημερινά από το λιμάνι της Αίγινας, με το "ΑΓΚΙΣΤΡΙ EXPRESS".

Επίσης μπορείτε να φτάσετε με ένα θαλάσσιο ταξί ή όπως αναφέρουμε πιο πάνω με τα Ferry boat ή τα Flying dolphins που εκτελούν τα δρομολόγια Πειραιάς - Αίγινα - Αγκίστρι.

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα δρομολόγια είναι συχνά και οι ώρες αναχώρησης, αναγράφονται στο λιμάνι της Αίγινας.

Το "ΑΓΚΙΣΤΡΙ EXPRESS" φτάνει και στα δύο λιμάνια του Αγκιστρίου, αρχικά στη Σκάλα και στη συνέχεια στο Μεγαλοχώρι.